Helsinki East

portaat luomuun

Oy Majatalo Box Värdshuset Ab
Gustav Söderstöm

Spjutsundintie 103
01190 Box
+358 50 5924 255
majatalo@majatalobox.fi

Kahvila

Handelsmans Café  Kahvila

Majatalon aamiaiset tarjoillaan vaaleanpunaisen talon Handelsman Caféssa klo 6-9.30.

Kahvila on avoinna myös tilauksesta, esimerkiksi juhla- ja kokouskäyttöön, joko kokonaan tai osittain 10-25 hengen ryhmille. Tarjoiluja ja ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin voi tilata Majatalosta.

Handelsmans Cafésta voi tilata ennakkoon:

Valmistamme ruoat slow food - hengessä, pääasiallisesti lähi- ja ekologisesti tuotetuista hyla/laktoosittomista raaka-aineista ja tarjoilemme ne seisovasta pöydästä.
Huom! ei alkoholitarjoilua.

 

Kahvilassa on 24 asiakaspaikkaa ja kesäterassilla 48 paikkaa. Kahvilassa on myös maksuton Wlan-yhteys.

Pieni Maatilakauppa

Kahvilan yhteydessä on myynnissä valikoima erilaisia luomu-, lähi- ja ekotuotteita.

Varaukset/tiedustelut :
Gustav Söderström puh. 050 592 42 55
isanta@majatalobox.fi

Huone Majatalo Box

Handelsmans Cafén kahvi on Johan & Nyströmin Reilun Kaupan luomu-sekoitus Buena Vista suodatinkäyttöön. Sekoituksessa on pelkästään kahveja jotka ovat sekä Reilun Kaupan-kahveja että luonnonmukaisesti tuotettuja.

Sekoitus on tasapainoinen, ja pavut on paahdettu rauhallisesti, lopettaen hiukan ennen toista raksahdusta (josta tyypillinen tumma paahto alkaa). Kahvissa on jäljellä runsaasti sen upeita luontaisia aromeja, samalla kun hapokkuutta on madallettu kevyen tummalla paahdolla. Kahvien alkuperä voi vaihdella sesongin ja saatavuuden mukaan. Useimmiten sekoitus sisältää papuja Etiopian osuuskunnista, Meksikosta, Nikaraguasta ja Sumatralta.