Helsinki East

portaat luomuun

Oy Majatalo Box Värdshuset Ab
Gustav Söderstöm

Spjutsundintie 103
01190 Box
+358 50 5924 255
majatalo@majatalobox.fi

Yrityksille

Isäntä ruokapöydän äärelläYrityksille ja yhteisöille

Tarjoamme kodikkaita majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluitamme myös yrityksille ja yhteisöille. Myös pitkäaikaiset majoitussopimukset matkatyöntekijöille ja työkomennushenkilöstölle ovat mahdollisia. 

Majoitus

Päätalon yläkerrassa on yksi parvekkeellinen kahden hengen huone sekä yksi kahden hengen huone sekä kaksi wc:tä ja suihkua. Alakerrassa on kolme kahden hengen huonetta sekä kaksi wc:tä ja suihkua. Päätalon asukkailla on käytettävissä myös keittiösyvennys sekä  olohuone, jossa on takka ja TV.

Kahvilarakennuksessa on kodikas neljän hengen huoneisto, jossa on keittiönurkkaus, ruokailu- ja oleskelutila, parveke, WC ja suihku sekä yhteinen makuuhuone.  

Ruokailut

Majatalon kahvila palvelee myös ruokailevia asiakkaita. Majoitukseen sisältyy aamiainen ja teemme lounas- ja/tai päivällisruokailuita ennakkotilauksesta. Kaikki ruoka valmistetaan itse omassa keittiössä luomu- ja lähiraaka-aineista. Kysy meiltä puolihoito ja täysihoitopalveluitamme.

Kokoukset ja virkistyspäivät

Tarjoamme kokouspalveluita 10-20 hengen ryhmille. Kokouksen lomaan vot tilata kahvituksia, ruokailuita ja ohjelmaa. Kahvilassa on 24 asiakaspaikkaa ja kesäterassilla 24 paikkaa. Kahvilassa on myös maksuton WiFi-yhteys. Kerro toiveitasi järjestelyistä ja tarjoiluista - me autamme tilaisuuden onnistumisessa!

Kokeile puutarha-aiheisia kurssejamme! Eri vuodenaikoihin sopivia kukkien sidontakursseja järjestetään tilauksesta (myös esim. osana TYHY-toimintaa) joko tilaajan tiloissa tai täällä meillä, jolloin kahvilassamme on mahdollisuus ruokailuun ja kahvituksiin.

*)Luomumajatalon ja -kahvilan kokouspaketit 2018

(ryhmäkoko 5 - 25 henkilöä)

Puolipäivän kokous 25 €/henkilö, kesto 4-5 h

Kokopäivän kokous 50 €/henkilö, kesto 6-8 h


Kahden päivän kokous majoituksella 160 €/henkilö (sis. majoitus; max. 14 hekilälle, yhdenhengen huoneen lisä 25€)
1. päivä:

2. päivä:

Tiedustelut ja varaukset: isäntä, puutarhuri Gustav Söderström 050-592 42 55

 *) European Center for Ecological and Agricultural Tourism / Suomen luomumatkailuyhdistys ECEAT Suomi ry:n jäsen. Lue lisää ECEAT SUomi ry.